castr

In de aangrijpende en spannende crimeserie Rizzoli & Isles draait het om detective Jane Rizzoli en forensisch onderzoeker Maura Isles. De twee stoere en sexy vrouwen krijgen te maken met de meest beruchte criminelen van Boston. Zo komt Jane in de eerste aflevering oog in oog te staan met een seriemoordenaar die het op haar gemunt heeft…

Jane Rizzoli (Angie Harmon) en Maura Isles (Sasha Alexander) verschillen als dag en nacht, maar vullen elkaar naadloos aan en zijn bovendien goede vriendinnen. Jane is de enige vrouwelijke detective binnen de afdeling moordzaken van Boston. Ze is keihard, maar letterlijk getekend door een voorval met de beruchte crimineel Charles Hoyt die zijn obsessie voor Jane maar niet los lijkt te kunnen laten… Maura voelt zich als forensisch onderzoeker vaak prettiger tussen de doden dan tussen de levenden, maar gaat altijd wel uiterst stijlvol gekleed. Ze heeft de eigenschap om iedereen over te analyseren, inclusief de mannen die ze date. Samen krijgen de twee tegenpolen en vriendinnen het voor elkaar om de meest gecompliceerde misdaadzaken van Boston op te lossen.

Rizzoli & Isles is gebaseerd op de boekenreeks van bestsellerauteur Tess Gerritsen. In de Verenigde Staten is de serie goed ontvangen. Vrijwel direct na de start van het eerste seizoen werd besloten een tweede seizoen uit te gaan zenden.

Groetjes Julia…