In de serie Pan Am draait het om vier jonge Pan Am-stewardessen die de wereld rondvliegen en allerlei avonturen beleven. Pan Am speelt zich af in de jaren ’60, het begin van de commerciële luchtvaart en de jetset-generatie. Het is de tijd waarin piloten worden gezien als helden en stewardessen als de meest begeerlijke vrouwen ter wereld. Maar achter de schermen spelen ook jaloezie, intriges en zelfs spionage een grote rol.
Net5 start de belevenissen van de Pan Am-stewardessen vanaf maandag 26 december om 21.30 uur.

Damien Lewis as Nicholas “Nick” Brody and Claire Danes as Carrie Mathison in Homeland (keyart) – Photo: Courtesy of SHOWTIME – Photo ID: homeland_gal_PR02_RaidCamera

Homeland. Het verhaal van de Amerikaanse militair Nicholas Brody (Damian Lewis) die wordt bevrijd uit een gevangenenkamp in Afghanistan. Bij thuiskomst wordt hij als een held ontvangen. CIA-agente Carrie Mathison (Claire Danes) gelooft Brody’s verhaal niet en vermoedt dat hij nu voor Al Qaeda werkt. Wat volgt is een kat-en-muis-spel met als inzet de nationale veiligheid van Amerika.
Vanaf zondag 1 januari om 20.00 uur op Nederland 3.

Veronica zorgt voor een knallend begin van het nieuwe jaar met de Amerikaanse actieserie Nikita. De serie is een remake van de populaire jaren ’90-serie La Femme Nikita en komt van de hand van de maker van de crimeserie Bones. In de nieuwe versie speelt actrice Maggy Q. de hoofdrol van Nikita, een sexy maar meedogenloze vrouw, die wraak wil nemen op de organisatie Division, die haar heeft getraind tot een kille moordenares. Ze weet de organisatie te ontvluchten en bereidt zich voor op haar vastberaden missie om Division volledig uit te schakelen.
Nikita is vanaf zondag 1 januari om 20.30 uur met een dubbele aflevering bij Veronica te zien.

Op 1 januari start het nieuwe Net5-programma Ik Begin. Hierin zetten moedige en passievolle ondernemers alles op het spel voor één doel: het beginnen van een eigen bedrijf. Wat beweegt deze mensen en welke problemen komen zij tegen? Een voor een vertellen ze hun verhaal en zien we al hun up’s en downs. Zo wil Joost een zuiveldrankje op de markt brengen in Kenia en Anne – Linda probeert een kookwinkel op te zetten. Zijn ze zo succesvol als in hun dromen of gaat het toch moeizamer dan gedacht?
Vanaf zondag 1 januari om 20.30 uur op Net5.

Vanaf 2 januari 2012 gaat de VPRO de Amerikaanse serie Breaking Bad uitzenden. De serie, van Vince Gilligan, gaat over Walter White; scheikundeleraar op een middelbare school en daarnaast parttime werkzaam in een wasstraat. Hij is getrouwd en heeft een tiener zoon die lijdt aan een vorm van hersenverlamming. Walter krijgt op een dag te horen dat hij lijdt aan een terminale vorm van longkanker. Om zijn gezin financieel veilig te stellen, moet hij een list verzinnen om snel geld te verdienen. Dan loopt hij een oud-leerling tegen het lijf met wie hij een lab begint om amfetamine te maken.
Vanaf maandag 2 januari elke werkdag om 22.45 uur op Nederland 3.

Op 5 januari gaat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol van start met tien nieuwe kandidaten en Art Rooijakkers als presentator.
Wie is de Mol? is een avontuurlijk spelprogramma waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op een mol in haar midden. Seizoen 12 vindt plaats in IJsland.
Vanaf donderdag 5 januari om 20.30 uur op Nederland 1.