jas

Toen ik op facebook een spelletje aan t doen was, kwam er aan de rechterkant steeds reclame voorbij van het merk Madeleine. Deze jas viel me op omdat die me doet denken aan de reclame van Maroussia van jaren geleden.

maroussia 1

Ik denk dat iedereen wel eens een flesje parfum van Maroussia heeft gehad.
Maroussia is ontworpen door de Russische modeontwerper Slava Zaïtsev. Ik ken hem verder niet als modeontwerper, de verschillende parfums die ken ik wel.

Maroussia werd uitgebracht in 1992. Topnoten zijn Aldehyden, Oranjebloesem, Perzik en Bergamot; hartnoten zijn Anjer, Tuberoos (Nachthyacint), Iris, Orchidee, Jasmijn, Heliotroop (Vanillebloem), Ylang-Ylang , Lelietje-van-dalen en Roos; Basisnoten zijn Sandelhout, Tonkaboon, Amber, Muskus, Benzoine, Civet, Vanille en Ceder. Deze is nog steeds te koop.

Momenteel heeft Kijkshop een hele goede aanbieding. Deze in geldig tot 5 januari 2014.

1319659

Bij DouglasKruidvat en Bol.com  is deze parfum ook te koop, tevens is er showergel en bodylotion.

Na het rode flesje kwam het groene flesje op de markt. Deze heeft de naam Authentic Maroussia.
Autenthic Maroussia werd uitgebracht in 1996. Het parfum bevat Amber, Eikenmos, Koriander, Ceder en Narcis.

authentic-maroussia,3969,2

Niet meer te koop in  Nederland, nog wel te vinden via Ebay. Maar dan wel voor belachelijk hoge prijzen.

Na het groene flesje kwam het paarse flesje op de markt met de naam Nikita.
Nikita werd uitgebracht in 2007. Topnoten zijn Mandarijn, Gember en Paprikapoeder; hartnoot is Tiaré tahiti; Basisnoten zijn Sandelhout, Amber, Muskus en Vanille.

nikita

Deze geur is momenteel nog te koop bij Bol.com en Kijkshop. Soms ook te koop bij Kruidvat en Action, maar dan moet je er toevallig tegen aan lopen.

3db0aafe

Ik kwam ook dit roze flesje tegen op internet met de naam Lumia. Lumia werd uitgebracht in 2009. Topnoot is Kersen; hartnoot is Bloemige Noten; Basisnoot is Patchouli. Dit parfum heb ik nog nooit in de winkel gezien.
Jullie wel??

Groetjes Julia…