99366
Ik heb gisterenavond de film Frozen gekeken. Wat een leuke, mooie, ontroerende film.
Ik zal verder niet te veel verraden voor wie de film nog niet gezien hebben.

‘Frozen’ is een adembenemend komisch avontuur op het witte doek. De dappere en optimistische Anna onderneemt samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven een legendarisch avontuur om haar zus Elsa te vinden. Haar ijskrachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Hoog in de bergen ontmoeten Anna en Kristoff mythische trollen en een hilarische sneeuwman die Olaf heet. Daarnaast moeten ze barre omstandigheden zien te overwinnen om het koninkrijk te redden.

1000x1000_annaElsa3
De stemmen van de zussen Anna en Elsa zijn ingesproken en gezongen door Kristen Bell en Idina Menzel.

kristen-bell-idina-menzel-d23-gi
De liedjes zijn prachtig, vooral het nummer Let It Go.

Heb jij Frozen al gezien??

Groetjes Julia…