tonycocoSinds kort is er een nieuwe reep van Tony’s Chocolonely te koop bij de meeste supermarkten, Wereldwinkels, WAAR, de Bijenkorf en Marqt. Puur met Pecan en Kokos.

2015-04-28 16.01.24
Op de site van Tony’s Chocolonely staat de volgende omschrijving: Kokos en pecannoten in een stevige, pure reep met 51% cacao, deze reep is een echte Club Tropicana! Waan je in een hangmat op een strand met wuivende palmbomen, met deze reep binnen handbereik. Wake me up before you coco!

2015-04-28 16.02.52
De repen van Tony’s hebben ongelijke stukjes. De mensen van Tony’s vinden het namelijk maar gek dat een chocoladereep uit gelijke blokjes bestaat, terwijl het er in de chocoladewereld helemaal niet eerlijk aan toe gaat.

2015-04-28 16.04.38
Wat is deze reep lekker zeg. Pure chocolade (vind ik het lekkerst) met stukjes Pecan en Kokos…. mmmm

Scan0007
Aan de binnenzijde van de verpakking vind je meer info over Tony’s Chocolonely.

Heb jij deze reep al geproefd??

Groetjes Julia