Sinds 27 mei is ie te koop bij Albert Heijn, de nieuwe estafette-reep.
Normaal gesproken verdwijnt de vorige estafette-reep dan uit de winkel. Maar Tony’s Chocolonely heeft dat veranderd en er liggen nu 2 estafette-repen tegelijk in de winkel. Over een half jaar zal de reep: melk amandel kletskop dan verdwijnen en zal een nieuwe estafette-reep bij komen.

Meer over de reep: melk amandel kletskop vind je hier.

Op de verpakking staat: Belgische Fairtrade witte chocolade met gevriesdroogde citroen en kruimeldeegstukjes met blauwmaanzaad.
70% van deze reep is Fairtrade: Suiker, cacaoboter en cacaomassa.

Deze reep van witte chocolade smaakt heel lekker en smaakt heel vaag naar citroen en er zit iets van een “crunch” in. Ja sorry, meer kan ik er niet van maken. Ik vind de chocolade van Tony’s altijd er lekker, maar de dingen die de reep speciaal moeten maken proef je niet. 😦