Twee pure repen met marsepein deze keer van Gepa.

Pure chocolade met marsepein en kersenlikeur. Voor echte fijnproevers: chocolade gevuld met likeur marsepein.
Met zijn heerlijk romige vulling, verfijnd met fruitige kersenlikeur, is deze biologische marsepein chocolade een speciale traktatie. Zonder emulgatoren en additieven – met de beste marsepein gemaakt van biologische amandelen en biologische honing, evenals fairtrade cacao en hele rietsuiker.

Heerlijk, ieder stukje smaakt als een bonbon. Is wel sterk van smaak, zo’n reep eet je echt niet in 1 keer op.

Pure chocolade met marsepein en sinaasappellikeur. Met zijn heerlijk romige vulling gemaakt van fijne marsepein en een bitterzoete likeur van Curaçao, is deze aromatische fairtrade bitterzoete chocolade een speciale traktatie. Hoogwaardige ingrediënten zijn cacao en fairtrade hele rietsuiker en fijne marsepein-honing, evenals een scheutje sinaasappelolie van gecontroleerde biologische landbouw. Ja ook deze reep is heerlijk. Wederom, ieder stukje smaakt als een bonbon. Is wel sterk van smaak, zo’n reep eet je echt niet in 1 keer op.

Repen van Gepa zijn zo ver ik kan vinden niet te koop in Nederland. Maar wel via de site van Gepa.

Kennen jullie dit merk al?