Dan de 4 laatste repen van Gepa.

Reep 1: De eilandstaat São Tomé is beroemd om zijn geweldige cacao – en de naamgenoot van deze biologische donkere chocolade met een bijzonder hoog cacaogehalte van 95%. Deze zeer aromatische gastronomische chocolade harmonieert perfect met rode wijn en garandeert een intense smaakervaring bij elk stuk.
Dit een hele lekkere pure chocolade. Deze reep is Vegan.

Reep 2: Garam Masala is een Indiase kruidenmix die deze buitengewone organische chocoladecreatie een oosterse touch geeft. Heerlijke kokosschilfers en echte cacaoboter zijn een plezier voor het gehemelte, waardoor deze Fair Trade-chocolade een opwindende exotische maar toch heerlijk milde traktatie is.
Deze reep smaakt apart, maar wel lekker.

Reep 3: Het geheim van deze mooie creatie is de citroenachtige peperige kruidigheid van voortreffelijke kardemom. Van het oosterse kruid wordt gezegd dat het een verwarmend en maagvriendelijk effect heeft. De organische volle melkchocolade die gedurende een extra lange tijd is samengesteld, smelt op de tong als een droom van 1001 nachten.
Ook deze reep smaakt apart, maar ik vind het wel lekker.

Reep 4: Van fruitige stukjes ananas en kruiden uit het Verre Oosten hebben onze chocolatiers een oosterse delicatesse gecreëerd. Langzaam concheren maakt de chocolade bijzonder zacht en romig.
Deze reep vind ik ook lekker, beetje apart met de peper. Maar doordat de reep wit is en er ook nog ananas in zit smaakt ie toch goed.

Repen van Gepa zijn zo ver ik kan vinden niet te koop in Nederland. Maar wel via de site van Gepa.

Kennen jullie dit merk al?