Dit lees je op de facebook-pagina van Tony’s Chocolonely:
Kunnen we d’r nóg eentje maken met karamel? Yes PE-CAN! Melk crunch pecan karamel is ’n romige estafettereep met sticky karamel, pecannootjes en ’n knapperige crunch. Probeer die maar ’es stil op te eten..

Bang dat wit maanzaad citroen d’r alweer vandoor gaat? Hoeft niet, want die blijft tot het voorjaar. We nemen wel afscheid van melk amandel kletskop.. auw. Zo gaat dat met onze estafetterepen, die geven na een jaar ’t stokje weer door aan een nieuwe seizoenssmaak. Renneeennn!

Vanaf deze week is melk crunch pecan karamel ’n jaar exclusief verkrijgbaar bij bijna alle Albert Heijn-winkels (je vindt dus niet één maar twee estafetterepen tegelijk in ’t schap) en in onze Tony’s Stores (Oudebrugsteeg 15 en Pazzanistraat 1 in Amsterdam).

Melkchocolade met pecan, karamel en stukjes koek. Mmm ja deze reep is echt lekker. Veel beter dan die rare limited edition repen.

Meer info over de andere estafette-reep die nu ook nog in de winkel ligt vind je hier: https://catsencupcakes.com/2019/06/10/tonys-estafette-reep/

Hebben jullie deze nieuwe reep al gezien bij Albert Heijn?