Outfit of the day
Jurk: Supertrash gekocht bij Kruidvat
Oorbellen en ketting: Applepiepieces
Riem: Aliexpress
Enkellaarsjes: H&M
Nagellak: Rimmel, Blue eyed girl.

Vanaf 27 april waren deze Supertrash artikelen te koop bij Kruidvat. Ik was meteen helemaal weg van de blauwe jurk. Ik ging naar 2 Kruidvat-filialen…. maar geen blauwe jurk. Niet alles was geleverd aan de winkels. Gelukkig was de jurk wel online te koop. Er staan nu nog verschillende artikelen van Supertrash op de site van Kruidvat. De blauwe jurk helaas niet meer.

De ketting en oorbellen zijn van Applepiepices. Happy tears are words the heart can’t express… Deze handgemaakte glazen druppels symboliseren de mooiste tranen die je kunt laten, blije tranen. Dit sieraad staat door kleurgebruik in het kort voor gezondheid.

Rimmel: Blue eyed girl. Deze lak is een “oudje” uit 2013. Maar een blauwe lak is altijd wel te vinden bij Kruidvat ofzo. Ik ben dol op blauw. De meeste lakken die ik heb zijn blauw.

De enkellaarsjes zijn van H&M, maar ook al wat ouder. Deze laarsjes heeft H&M nu en die lijken er heel veel op.