Cats & Cupcakes

Brabantse in Drenthe. ❤ tv-series, tattoos, OCR= obstacle course racing. 1 hond, 4 katten.

About

169069600_10165124403955381_3857099122462246361_n

Heej, ik ben Julia en dit is mijn blog. Hier vind je van alles over beauty, fashion,
tv-series, katten en ik houd je op de hoogte van leuke aanbiedingen.

Door op de foto’s te klikken zie je een groter formaat van de foto. Bij foto’s die van andere site’s komen wordt je doorgelinkt naar de site waar de foto vandaan komt.

Groetjes Julia…

2 gedachten over “About

 1. Geachte heer/mevrouw,
  Mijn naam is Daan en ik ben verantwoordelijk voor de promotie van de webshop Telefoonhoesjestore.nl. Onze webshop kenmerkt zich door een uitgebreid aanbod van trendy telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. Wij versturen dagelijks honderden pakketjes rechtstreeks vanuit ons eigen assortiment naar tevreden klanten.
  Telefoonhoesjestore.nl is momenteel op zoek naar interessante en leuke blogs om een samenwerking mee aan te gaan. Wij vinden jouw blog hiervoor uitermate geschikt omdat wij van mening zijn dat onze doelgroep wederzijds overeenkomt. Ik zou daarom namens Telefoonhoesjestore.nl verheugd zijn om samen met jouw blog een review en/of een winactie te organiseren (afhankelijk van jouw voorkeur). Als tegenprestatie kunnen wij kosteloos testartikelen opsturen, eventueel backlinks vanaf verschillende pagina’s naar jouw blog plaatsen (bij interesse kunnen wij een excel overzicht mailen waarvan wij kunnen backlinken), het blogartikel op onze Facebookpagina (+1200 Likes) en Twitterpagina (ca. 2000 volgers) promoten en bij een winactie shoptegoed/gratis artikelen naar de winnaar(s) versturen.
  Indien je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Telefoonhoesjestore.nl horen wij graag wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Wij kunnen dan met een leuk voorstel komen voor het opzetten van de review en eventueel een winactie.
  Met vriendelijke groet,
  Daan Cremers
  Telefoonhoesjestore.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: