astro
Via http://www.flaironline.nl heb ik het Astrologie Werkboek van Natasja Kuipers gewonnen.
Het Astrologiewerkboek helder en toegankelijk geschreven, prachtig vormgegeven is een must have voor iedereen die genoeg heeft van oppervlakkige cadeauboekjes over sterrenbeelden of veel te diepgaande astrologische handboeken. Voor deze doelgroep was er lange tijd niets voorhanden wat goed bij de behoefte aansluit en er ook nog eens mooi uitziet, maar daar komt nu eindelijk verandering in. Dit boek heeft dan ook meer het karakter van een werkboek: bomvol levendige voorbeelden en praktische oefeningen, die alle onderdelen van de geboortehoroscoop stap voor stap behandelen. Het spoort je aan om met je eigen horoscoop aan de slag te gaan en al je bevindingen met elkaar te verbinden, waardoor er een ‘astrolevensboek’ ontstaat over wie je bent, wat je in potentie met je meedraagt en wat je keuzemogelijkheden in het leven zijn. Gaandeweg krijg je niet alleen meer inzicht in de wondere en spannende wereld van de astrologie, maar ook in jezelf. Het Astrologiewerkboek is een prachtig instrument om jezelf (of anderen) letterlijk in kaart te brengen!

Groetjes Julia…