20160902_161320Deze week zag ik dat Scoupy weer een aantal aanbiedingen had. Dus ik ging even langs bij Coop, Jumbo en Albert Heijn.

scoupy1

Deze aanbiedingen zijn nu nog allemaal geldig. De Hüttenkäse is al op, die is heel lekker op een cracker. De bak ijs van Häagen-Dazs is ook al op hihi. Ik vind ‘m heel duur en zou ‘m voor de volle prijs niet kopen. Bij de Aldi hebben ze ook iets soortgelijks. De andere producten moet ik nog uitproberen.

scoupy2

Ik kon ook nog de Apetina gratis proberen. Ik denk dat Scoupy kijkt wat je voorheen hebt gekocht en dan een aanbieding “speciaal” voor jou maakt.

scoupy3
Je krijgt bij Scoupy echt heel snel je geld terug. Binnen 1 à 2 dagen.

20160902_171726
Ik kreeg een mailtje van Optimel en zag dat er producten waren die je gratis kon proberen. Dus ik ging meteen naar de winkel. Ik ben heeel benieuwd naar de drinkyoghurt. Ik heb ‘m nog niet geprobeerd. Eerst de YoghoYogho opmaken.

optimel
Er zijn verschillende smaken waar je uit kunt kiezen. Er is ook nog melk om gratis te proberen. Op deze site vind je alle info.

optimel1

De code die je invoert is dezelfde code als van het Eurosparen. Daarmee kun je sparen voor korting op producten of op kaartjes voor pretpark/dierentuin.

Maken jullie al gebruik van Scoupy??

Scanjulia