Mijn zevende chocobox. Drie repen in de deze box en ook nog een extra ronde reep.

Een ronde reep van Taza Chocolate, een Amerikaans merk dat steengemalen chocolades maakt. Puur met chili, en poeh die is pittig. Ik vind de grove structuur heel lekker. In Nederland te koop via chocoladeverkopers.nl

Georgia-Ramon is een Duits merk van het echtpaar Georg en Ramona. Deze reep is heel lekker, zeker als je net een stukje van die mega pittige chocolade hebt gehad. Maar verder is het eigenlijk “gewoon” een reep witte chocolade. In Nederland te koop via chocoladeverkopers.nl en clearchox.com.

Dan twee repen van het Belgische merk Dolfin. Melk chocolade met Hot Masala. Masala bestaat uit gember, peper, kruidnagel, kardemom, kaneel. Smaakt pittig maar gelukkig niet zo sterk en overheersend als de 1e reep met chili.
Dan pure chocolade met Earl Grey thee. Ik ben zelf niet zo dol op Earl Grey thee maar in deze reep is het subtiel en daardoor heel lekker. Te koop via de site van dolfin.be

Kennen jullie deze merken al?
Meer over chocotasting vind je op de site.